BIOACTIVATORI PENTRU FOSE SEPTICEBioactivatori pentru fose septice.

Bioactivatorii pentru fose septice sunt o solutie economică și practică pentru evitarea apariției mirosurilor specifice și pentru reducerea frecvenței de vidanjare.

Bioactivatorii Microcat sunt biopreparate care conțin o serie de tulpini bacteriene, izolate din natura si adaptate pentru utilizarea lor în diverese aplicații. Continutul său unic înglobează armonios culturi microbiologice, enzime și nutrienți pentru a descompune o mare vareitate de substanțe conținute în apele uzate. Naturale 100% Biotehnologiile Microcat su sunt poluante și sunt sigure pentru om.

Biotehnologiile Microcat sunt fabricate în Statele Unite ale Americii de unul dintre cele mai renumite Institute de Cercetare din acest domeniu (BioScience Inc.).

Bioactivatorii Microcat sunt definiți prin calitate și eficiență fiind utilizați pentru:

  • Eliminarea și prevenirea formării mirosurilor;
  • Reducerea frecvenței de vidanjare;
  • Eliminarea grăsimilor;
  • Descompunerea materiei organice;
  • Formarea unui ecosistem stabil;

Bioactivatorii pentru fosele septice au fost dezvoltate în urma atenției sporite acordate mediului înconjurător și nevoii de a găsi soluții economice și ecologice de a elimina anumiți impurificatori din apele menajere.

Fosele septice sunt soluția optimă pentru zonele în care sistemele de canalizare nu au fost implementate. Bioactivatorii pentru fosele septice conțin o serie de microorganisme specializate pentru descompunerea materiei organice și reducerea cantității de nămol rezultat în urma descompunerii.

Utilizatorii de fose septice întâmpină două mari probleme, mirosurile (sunt deranjante și în nenumărate cazuri atrag reclamații) și vidanjarea (proces costisitor și neplăcut prin care se extrage partea grosieră din fosa septică).

Bioactivatorii pentru fose septice, prin conținutul lor echilibrat, elimină anumite specii de bacterii care prin activitatea lor produc mirosuri neplăcute. Reducând mirosurile și accelerând procesul de descompunere se reduce stratul grosier, transformându-l într-un nămol reavăn, fără miros și ușor de vidanjat. Nămolul rezultat este semnificativ mai puțin decât materia oranică descompusă asfel frecvența vidanjării este redusă.