PREVENIREA COLMATĂRII ȘI CURĂȚAREA INSTALAȚIILOR

Acumularea de grăsimi, unsori, uleiuri, celuloze, etc., este normală. Depunerile de materie organică, în special grăsimi, dar nu numai, sunt întâlnite în conducte, cămine de vizitare, separatoare, fose septice, etc. Acumulările obstrucționează curgerea liberă a apei uzate și generează mirosuri neplăcute. Împiedică funcționarea normală și corectă a unității, necesitând procedee specifice de decolmatare.

Desfundarea canalizării este un „lucru murdar” pe care majoritatea îl evită să îl efectueze. De asemenea, un astfel de procedeu întrerupe activitatea zilnică și generează pierderi.

Bioactivatorii destinați desfundării și decolmatării sunu ușor de utilizat. Nu necesită intervenții mecanice și nici procedee speciale de aplicare. Bioactivatorii destinați decolmatării se adaugă direct în canalizare iar microorganismele descompun acumulările eliberând traseul.

Soluția propusă de noi este utilizată eficient în SUA și în vestul Europei de peste 30 de ani, având rezultate foarte bune.

Va punem la dispozitie urmatoarele produse utilizate petru această aplicație:

ECL – Biopreparat pentru curatarea depunerilor vechi de grăsimi, proteine, amidon, etc. din instalatii de scurgere sau echipamente. Recomandam utilizarea impreuna cu GEL sau DNTRF.

DNTRF –

GEL

BIO POR

SEPTI CLEAN

Biaoctivatori pentru grasimi.