Bioactivatori utilizati in Agroturism


În urma aderării României la Uniunea Europeană, au început să prindă contur tot mai multe investiții în domeniul turismului rural. Programele de finațare prin fonduri europene a pensiunilor și agropensiunilor a condus ca în prezent să avem un număr mare de locuri de cazare în zona montană și rurală.

Creșterea numărului de clienți a generat și cantități mai mari de deșeuri și ape uzate care de cele mai multe ori sunt gestionate de proprietarul de pensiune.

Lipsa canalizărilor, mai ales în zona rurală, a generat un număr mare de fose septice care produc numeroase probleme. Fie au fost proiectate de neprofesionisti, fie sunt subdimensionate sau sunt construite din materiale neadegvate, utilizatorii sunt nevoiti sa le intretina sau sa le schimbe. Proprietarii au lărgit oferta continu asfel încât nu s-a ținut cont de capacitatea foselor instalate și problemele cu mirosuri, colmatarea conductelor, vidanjare frecventă, au început să apară și să își facă simțită prezența printer clienți. 

Pentru a crea un mediu cât mai primitor și pentru a oferi confort sporit in unitatile de cazare, avem o gama de Bioactivatori Microcat pentru:

– Desfundarea canalizarilor

– Eliminarea mirosurilor neplacute din bai

– Intretinerea foselor septice

– Curatarea obiectelor sanitare

– Curatarea si intretinerea iazurilor si a lacurilor

– Curatarea pavajelor

De la desfundarea și întreținerea canalizărilor până la întreținerea pavajelor și a iazurilor curate, Bioactivatorii Microcat vă rotunjesc veniturile.

Mirosurile neplăcute nu se vor simți în curtea dumneavoastră iar oaspeții vor fi multumiți de strălucirea obiectelor sanitare. Utilizați bioactivatorii Microcat pentru o întreținere de calitate și economică.

Bioactivatori pentru bucatarie.