BUCATARII INDUSTRIALE


Datorită fluxului mare de comenzi, în bucătăriile industriale se acumulează cantități impresionante de grăsimi și ape uzate. Separatoarele de grăsimi din bucătării sunt frecvent vidanjate iar conductele de canalizare sunt adesea colmatate.

Datorita proceselor de preparare a alimentelor, echipamentele și uitlajele sunt acoperite cu straturi de uleiuri și grăsimi greu de curățat. Grasimile adera pe suprafetele utilajelor si a pardoselilor si sunt foarte greu de indepartat. utilizarea de produse chimice puternice erodeaza echipamentele si deregleaza sistemul de epurare din aval. 

Sifoanele din pardoseală eliberează mirosuri greu suportabile iar pe pardoseli grasimile si uleiurile formeaza o pelicula care pune siguranta operatorilor in pericol. 

Utilizarea degresantilor chimici necesita intreruperea fluxului tehnologic iar apele uzate sunt foarte poluante.

Desfundarea canalizării și curățarea acesteia fără întreruperea fluxului este posibilă cu bioactivatorii Microcat. eliminarea grasimilor de pe pardoseli poate fi realizata fara a intrerupe fluxul si nu necesita clatire dupa aplicare.

Eliminarea grăsimilor și a uleiurilor din canalizare și de pe echipamente se poate realizi ecologic și rapid utilizând Bioactivatorii Microcat.

Bioactivatorii Microcat special concepuți pentru aplicați în bucătării industriale sunt 100% ecologici, nu necesită precauții sporite în manipulare și au eficiență crescută.

bioactivatori instalatii sanitare, curatare si dezodorizare