HORECA

Acest domeniu a cunoscut o dezvoltare accentuată în ultimi 10 ani. Tot mai multe personae apelează la serviciile HoReCa. Acest fenomen generează profituri substanțiale dar și costuri ridicate de gestionare a deșeurilor. Numărul mare de clienți generează cantități mari de deșeuri sub diferite forme. Acestea pot fi ape uzate, de la camerele de cazare, ape uzate provenite de la bucătării sau toalete din restaurant, produc diferite probleme precu: acumularea de grăsimi, colmatarea conductelor de canalizare, apariția mirosurilor neplăcute, costuri ridicate cu desfunarea mecanică, etc.

Iazul ornamental special amenajat pentru delectarea clienților poate să aducă o bilă neagră complexului dacă apa este murdară. În majoritatea iazurilor material organică în suspensie și turbititatea sunt puncta cheie bunădispoziție și dezamăgire.

Bioactivatorii Microcat sunt special conceputi pentru rezolvarea tuturor problemelor din domeniu. Aplicabilitatea exacta a fiecărui bioactivator rezolvă problemele precum:

 – Curăță canalizarea fără intervenții mecanice

 – Curăță echipamentele și pardoselile fără substanțe chimice

 – Întreține obiectele sanitare curate și strălucitoare

 – Menține sistemul de canalizare functional

 – Obiectele decorative și mobilierul de grădină este mennținut curat

 – Apa din iazul ornamental este curată iar fauna se poate dezvolta mult mai bine

Biaoctivatori pentru horeca.