ZONE DE AGREMENT

Fie că vorbim de alei din parcuri, pontoane, bănci sau alte elemente de mobilier sau decorațiuni, în timp sunt acoperite cu depuneri atmosferice. Aceste depuneri dau o notă negativă obiectelor ornamentale și au efecte negative asupta zonei.

Pentru a menține curate și înnoite obiectele din parcuri și grădini se utilizează bioactivatorul ECO-Gard. Bioactivatorul conține substanțe naturale și îndepărtează eficient depunerile atmosferice de pe garduri, acoperișuri, pavaje, statui, bănci, etc.

Grădinile private sau cele din centrele comerciale sau instituții publice, au zone în care sunt amenajate iazuri artificiale. Indifferent de dimensiunea acestora, apa recirculată își va schimba culoarea iar în timp v-a apărea materie în suspensie. Algele sunt de asemennea o problemă pentru iazurile artificiale. Peștii ornamentali sunt vizibil deranjați de material în suspensie.

Pond Cleaner ajută la sedimentarea materiei în suspensie și elimină algele verzi din iazuri sau lacuri. Pond Cleaner se utilizează cu susces în explatoații piscicole reducând semnificativ material organică în suspensie și mărind claritatea apei din bazine.

Bioactivatori zone de agrement.